تبلیغات
فایل آموزشی - معرفی و دانلود فایل کامل پاورپوینت كمپوت سازی 37 اسلاید

فایل آموزشی

پاورپوینت كمپوت سازی 37 اسلاید

  • پاورپوینت كمپوت سازی 37 اسلاید
    پاورپوینت كمپوت سازی  37 اسلاید دسته: پاورپوینت
    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: zip
    حجم فایل: 6209 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 37

    دانلود كمپوت سازی 37 اسلاید تحقیق كمپوت سازی 37 اسلاید مقاله كمپوت سازی 37 اسلاید كمپوت سازی 37 اسلاید

    قیمت فایل فقط 6,600 تومان

    خرید

    نوع فایل:  ppt _ pptx

    ( قابل ویرایش )


     قسمتی از محتوی متن پاورپوینت :

    تعداد اسلاید : 37 صفحه

    بسم الله الرحمن الرحیم موضوع : كمپوت سازی مراحل تهیه كنسروماهی : به طور كلی مراحل تهیه كنسروماهی با توجه به نوع محصول شامل عملیات زیر است : 1- آماده سازی 2- آب نمك گذاری 3- پخت اولیه 4- قوطی كردن 5- اضافه كردن مدیوم 6- هواگیری (اگزوست كردن ) 7- دربندی 8- فرآیند حرارتی (اتوكلاو كردن ) آماده سازی : این مرحله در گونه های مختلف ماهی متفاوت است مثلاً محتویات شكم بعضی از ماهیها در عرضه تخلیه و سپس به كارخانه ارسال می گردد ولی در بعضی از گونه ها مانند ساردین تخلیه شكمی در عرشه انجام نمی شود و به صورت شكم پربه كارخانه فرستاده می شود .
    به طور كلی آماده سازی شامل مراحل زیر است : 1- انجماد زدایی 2- فلس گیری 3- جداكردن سر 4- تخلیه شكمی 5- شستشودادن و ضدعفونی كردن با آب كلرینه آب نمك گذاری : برای ایجاد طعم و محكم شدن پوست ، ماهی را برای مدت معینی در محلول غلیظ آب نمك معمولی غوطه ور می كنند .
    این عمل علاوه بر ایجاد طعم ، مزایای زیر را نیز داراست : 1- مانع چسبیدن ماهی به قوطی می گردد .
    2- باقیماندۀ ماده لزج را از بدن ماهی پاك می كند .
    3- ظاهر ماهی را درخشان می كند .
    این عمل به دو روش ساكن و متحرك قابل اجراست .
    پخت اولیه : دراین مرحله حرارت لازم را براساس نوع محصول ، درصد آب ، چربی ، گونه ماهی در نظرمی گیرند تا حرارت زیاد باعث ازبین رفتن محصول نگردد .
    قوطی كردن : دراین مرحله ماهیهای پخته شده به وسیلۀ ماشین یاكارگربه قطعات كوچك تقسیم و درون قوطی قرار داده می شوند در صورتی كه ماعهیان كوچك باشند به صورت سر و دم در كناریكدیگرقرار گرفته ، قوطی پرمی شود .
    انتخاب نوع قوطی براساس نوع محصول نهایی و اندازۀ ماهی صورت می گیرد .
    اضافه كردن مدیوم : بعدازقوطی كردن به ماهی روغن سس و .
    .
    .
    اضافه می گردد .
    هواگیری : این مرحله از نظرنگهداری محصول نهایی بسیار حساس است زیرا در صورتی كه قوطیهای كنسروبویژه قوطیهای بزرگ به طورصحیح ، هواگیری نشود ، در مرحله حرارت دادن به سرو كف قوطی فشار وارد می آید و ممكن است در ابتدا ایجادبادكردگی نموده ، در نهایت سبب پیچش قوطی می گردد كه این امر خود می تواند منجربه بروز كشیدگی در درزقوطی شود و سبب نشست و آولدگی محتویات داخل قوطی گردد .

    دریافت فایل بعد از پرداخت

    قیمت فایل فقط 6,600 تومان

    خرید

    برچسب ها : دانلود كمپوت سازی 37 اسلاید , تحقیق كمپوت سازی 37 اسلاید , مقاله كمپوت سازی 37 اسلاید , كمپوت سازی 37 اسلاید

نظرات() 
How can we increase our height?
پنجشنبه 16 شهریور 1396 04:30 ق.ظ
If you want to increase your know-how only keep visiting this web
page and be updated with the latest information posted here.
floriafines.blog.fc2.com
سه شنبه 24 مرداد 1396 11:45 ق.ظ
Why people still make use of to read news papers when in this
technological world everything is existing on net?
http://nidaalwin.hatenablog.com/archive/2015/09/25
چهارشنبه 18 مرداد 1396 02:14 ب.ظ
Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for?

you make blogging look easy. The overall look of your website is fantastic,
let alone the content!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
  • آخرین پستها

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :